martes, 25 de noviembre de 2014

Obra completa de Monòleg "Terra"; fotografia Francesc Roca

Després d'un dia esperat, de molts nervis, de sensacions innexplicables s'estrena Monòleg "Terra" obra completa a Institut d'Estudis Vallencs, dins el format d'activitats "La Parra", gràcies a l'autor Miquel Vilanova es va esmerar en un text tancat definitivament que canvia la mirada curta que teniem d'aquesta peça convertint-se en una obra dramàtica de uns tirada de 40 minuts amb una visió una mica diferent que la versió antiga.
La presentació llegida per la realitzadora Elisenda Trilla van ser unes emotives paraules de l'autor que malauradament no va poder assistir explicant les idees poètiques i filosòfiques, producte de l'educació rebuda i l'instint, sovint incontrol·lable on intenta fer reflexionar l'espectador en la mediocritat on vivim.
Gràcies a amics com la ballarina Elisenda Nadal a la música, fotògrafa i acròbata Laia Estrada a la càmera, l'incondicional suport de l'IEV i una llista de persones que no acabariem mai.
Malgrat alguns problemes d'audició el pati de St.Roc es va emplenar tot i les diverses activitats que hi havia a Valls, tot un èxit per una servidora.
La resposta del públic va ser positiva, tant per aquells que havien vist el microteatre antic, com la proposta nova.
La llibertat que em va deixar l'autor en la direcció i posada en escena va ser molt satisfactòria, quan vam fer el preassaig privat a Rocallaura, i els canvis tant de escenografia, vestuari i interpretació van ser acceptats.
Aquí teniu un recull de fotografies del gran dia juntament l'enllaç del dossier.
Continuarem lluitant per la cultura i per l'art.
Dossier Monòleg "Terra" 2014